" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Mijn favorieten

Over ons

ESTHER VAN DIJK MAKELAARDIJ  
 
                               


Een persoonlijk, makkelijk benaderbaar makelaarskantoor voor de regio Hoorn
en overig West-Friesland, dat het net even anders
doet dan de zgn. 'grote' namen..

Waarom zou je voor mijn kantoor kiezen?

1. Enthousiast & betrokken

Een kleinschalig kantoor, waardoor er ECHT persoonlijk contact is en ik je woning net zo goed leer kennen als jezelf. Dus niet steeds een andere makelaar of assistent over de vloer. Je hebt 1 vast aanspreekpunt. Ik regel alles van A tot Z voor je.

2. Actief & gedreven

Niet alleen je woning op Funda plaatsen, maar een goed doordachte marketing strategie voor de verkoop van de woning, met gebruikmaking van alle sociale media.
En niet uit de luie stoel kijken in het eigen zoekersbestand, maar altijd een gerichte marketingcampagne, geschikt voor jouw huis. Alleen hierdoor bereik je misschien net die éne persoon die nog beter aansluit bij jouw verkoopwensen.

3. 24/7 bereikbaar

Altijd makkelijk contact via telefoon, sms, whatsapp of e-mail. Snel reactie op je vragen, dat geeft een goed gevoel.

4. Regio specialist 

Geboren en getogen in de regio, ik ken elke wijk, buurt en straat in Hoorn, Blokker en Zwaag. Ook de rest van de regio West-Friesland is mij niet onbekend.
Samenwerkingsverbanden met collega's in o.a. Zaandam, Waterland en Alkmaar, dus ook regionaal een groot netwerk.

5. Deskundig en actueel opgeleid

Gecertificeerd en ingeschreven in het RMT register, jaarlijkse bijscholing, deskundig opgeleid met brede achtergrond. Niet alleen makelaar-taxateur maar ook marketeer, de ideale combinatie voor de professionele verkoop van je woning. Dus professioneel geschreven eigen verkoopteksten voor Funda en sociale media en inzet van een specialist voor onderscheidende vastgoedfotografie.

6. Klantgericht

Klant is koning: bezichtigingen niet alleen door de week, begin van de avond en op zaterdag, maar ook op zondag mogelijk! Uniek in de regio!

7. Vast en duidelijk tarief

Niet afhankelijk van de verkoopprijs van je woning en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ik heb geen duur kantoorpand in de binnenstad en dit merk je in de tarieven. Veel service voor minder geld! Je ontvangt als verkopende partij bovendien altijd een volledig presentatiepakket op Funda (foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden) gemaakt door professionele vastgoedfotograaf en vastgoedstylingadvies.

8. Lid van VBO

NVM opgeleid, maar aangesloten bij de VBO branchevereniging voor makelaars, waardoor je verzekerd bent van de professionaliteit van mijn kantoor. Uiteraard werk ik volgens de VBO algemene voorwaarden, klachtenprocedures etc.


Wie is je makelaar?Je gecertificeerd makelaar is drs. Esther van Dijk, geboren en getogen in de regio Hoorn. Met een HBO en universitaire achtergrond in de marketing is denken vanuit de klant mijn basis filosofie. Regelen, organiseren en communiceren zit in mijn bloed en dat zijn de bouwstenen voor een betrokken makelaarskantoor. Klant is koning is mijn uitgangspunt en hierbij streef ik naar 100% perfectie.

Kortom, kies voor Esther van Dijk Makelaardij, ik kom graag vrijblijvend met je kennismaken!